MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

Black edition : uw schommeltoebehoren en accessoires op hun paasbest !

Black edition : uw schommeltoebehoren en accessoires op hun paasbest !

Black is black, black is the colour, black is beautiful ; de uitdrukkingen die zwart in de kijker zetten ontbreken niet... En terecht, het is een kleur die nooit uit de mode raakt en die tegelijkertijd een chique en tijdloze uitstraling geeft aan talrijke voorwerpen.

 

Bij Playnwood bieden wij jullie het nieuwe gamma « Black edition » aan om mee te zijn in deze trend. Hieronder ontdek je er meer over!

 

Schommelaccessoires in het donker grijs

Om uw portieken te personaliseren beginnen we met de accessoires: een stoer stuurwiel, een coole verrekijker, of zelfs een piratenvlag ; de kleur donkergrijs maakt het helemaal af, gegarandeerd plezier voor jong en oud!

 

De toebehoren en touwen doen mee !

Maar daar stopt het niet ; ontdek ook een nieuwe reeks aan toebehoren volledig beschikbaar in het donkergrijs, evenals een trapezium en een houten zitje voorzien van... zwarte touwen! Geen reden meer om te klagen over fluo- of pastelkleuren die de soberheid van uw buitenruimte verstoren...

 

De final touch : de glijbaan

Als u onze glijbanen al kent weet u dat ze in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Donkergrijs maakt ook hier haar intrede met de Yulvo glijbaan. Zo kunt u kiezen voor torens en portieken in het zwart, van kop tot teen!

 

Niets houdt u tegen om ook deze zwarte kleur te combineren met de andere speelse kleuren van onze collecties ;) !

 

Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met ons team ! Wij helpen u graag verder met al uw vragen en delen graag ons advies.


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare