MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

RETOURNEREN EN OMRUILEN:

Indien u helaas niet tevreden bent met uw artikel of als u niet het juiste artikel heeft ontvangen, moet u binnen 14 dagen de volgende stappen ondernemen om het pakket te retourneren.

  1. Vul het retourformulier in dat u onderaan deze pagina vindt en volg alle instructies.
  2. Zodra wij uw formulier ontvangen, nemen wij contact met u op indien de gevraagde elementen volledig zijn ingevuld. Vervolgens zal er een afspraak worden gemaakt voor het afhalen van de goederen.
  3. Verpak de goederen op dezelfde wijze als het nieuw toegestuurde pakket met de grootst mogelijke zorg. Voeg een kopie van de factuur toe aan het pakket.
  4. Bij ontvangst van de goederen in ons magazijn zal de aankoopprijs worden terugbetaald.

ALS UW PAKKET BESCHADIGD IS TIJDENS HET TRANSPORT:

Wij besteden altijd een grote zorg aan de voorbereiding van uw bestelling. Indien desondanks toch een van uw artikelen beschadigd is geraakt tijdens het transport zonder dat wij dit konden vaststellen, kan u de volgende stappen volgen om samen aan een snelle oplossing te werken:

  1. Pak alle goederen uit (hout en ijzerwaren) en noteer de referenties van de beschadigde onderdelen die op het montageplan vermeldt staan.
  2. Als de chauffeur nog aanwezig is, laat de schade dan noteren op de afleveringsbon.
  3. Accepteer de goederen ondanks de schade. Wij betalen de volledige kosten voor het versturen van de benodigde nieuwe onderdelen naar u.
  4. Gelieve een e-mail te sturen naar info@playnwood.be met foto's van het beschadigde hout, de referenties van de onderdelen die in het montageplan vermeld staan, en een kopie van uw factuur.
  5. Na ontvangst van al deze informatie zullen wij ervoor zorgen dat de nieuwe onderdelen zonder vertraging en kosteloos worden toegezonden.

Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare