MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

COVID-19 heeft onze manier van leven veranderd

COVID-19 heeft onze manier van leven veranderd

In deze aanhoudende periode van het coronavirus, worden onze gewoontes ondermijnd. Het is niet altijd mogelijk tijd door te brengen met familie en vrienden, deel te nemen aan evenementen of zelfs ons dagelijks leven voort te zetten zoals voorheen. Ook de kinderen blijven thuis. Het is niet altijd gemakkelijk om hen bezig te houden tijdens het telewerken of om hen de tijd te laten doorbrengen zonder school en vrienden.

Een alternatieve manier voor kinderen om tijd in de frisse lucht door te brengen

De verleiding is groot om de kinderen voor een scherm te laten zitten, zodat ze even kunnen opgaan in zichzelf en misschien rustiger en gedisciplineerder worden. Maar je weet dat dit op de lange termijn niet de beste optie is.

Onze schommels en speeltorens kunnen een oplossing bieden om jouw kinderen zelfstandig en veilig buiten te laten spelen.

Waarom voor Playnwood kiezen?

Als marktleider op het gebied van schommels in België, bieden wij u voordelen die u elders niet vindt.

  • Eerst en vooral geniet je van een garantie van 10 jaar op alle houten onderdelen. Dit is een bewijs van de kwaliteit van onze materialen en van het vertrouwen dat je in ons kunt stellen.
  • De vloeren van onze torens en schommels worden in de werkplaats voorgemonteerd om het u gemakkelijker te maken. De gaten voor de bouten zijn ook voorgeboord. Samen met de instructies, is montage kinderspel!
  • Je koopt rechtstreeks van de fabrikant aan de consument. Geen onaangename verrassingen over de herkomst en de kwaliteit van de producten!
  • De levering is gratis in België voor aankopen van 100 euro of meer!

Laat je verleiden en geef je kinderen een frisse neus, want ook zij staan momenteel onder stress. Een voordelige investering voor het hele gezin deze zomer!


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare