MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

De Playnwood website is vernieuwd om nog beter aan jouw verwachtingen te voldoen!

De Playnwood website is vernieuwd om nog beter aan jouw verwachtingen te voldoen!
Zoals je misschien al gemerkt hebt, is de website Playnwood.be onlangs vernieuwd om beter aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Maar wie zit er achter Playnwood? Dat is BnB Wood, een Belgisch familiebedrijf dat zes jaar geleden werd opgericht met als doel houten speeltoestellen voor in de tuin te ontwerpen en produceren, en daarbij strenge milieu- en veiligheidsnormen in acht te nemen.

Wij zijn gespecialiseerd in schommels en andere speeltoestellen voor in de tuin. Het ruime assortiment wordt in België via winkelketens en de eigen website verkocht. De vernieuwing van de website versterkt de waarden van het bedrijf en verbeterd het direct contact, zonder tussenpersoon, met de klant.

De website biedt nu een moderne ervaring om eenvoudig te kunnen surfen op zowel computers, laptops, tablets en smartphones! Je kunt ons ruim assortiment altijd en overal raadplegen en bestellingen op een vlotte en veilige manier plaatsen dankzij de verschillende online betaalmethoden. Je kan gebruik maken van Visa, Mastercard, bankoverschrijving en Paypal om uw aankopen snel te doen.

Aarzel niet om deze nieuwe klantenervaring te testen. Voel je vrij om ons jouw feedback te geven!

Maak van de gelegenheid gebruik om uw kinderen een origineel, kwalitatief en leuk cadeau te geven voor in de open lucht.


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare