MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

Een schommel? Ja, natuurlijk... maar ken je ons promo packs al?

Een schommel? Ja, natuurlijk... maar ken je ons promo packs al?

De mooie dagen zijn weer aangebroken en je bent nu op zoek naar een schommel of een leuk en stevig speeltoestel om je tuin mee in te richten en de kinderen buiten te laten spelen. Weet je niet wat je moet kiezen? Wil je een compleet en kwalitatief hoogwaardig product? Ontdek onze "promo packs"!

Wat is een Playnwood voordeelpakket? Het is een combinatie van verschillende compatibele producten tegen een gunstige prijs die je een volledige structuur van de hoogste kwaliteit garandeert. Je hoeft niet meer apart te bestellen wat je nodig hebt, alles ligt in één keer bij de hand!

Wat kun je in de promo packs dan zoal vinden? Een speeltoren en frame naar keuze, een glijbaan, schommels, een verankeringsset met bijpassende accessoires, een montageplan...

Alles is zo goed mogelijk voorbereid voor een snelle en eenvoudige montage en wordt geleverd met 10 jaar garantie op het hout! En als je meer wilt, bijvoorbeeld om de uitrusting te variëren, profiteer dan van onze bijbehorende promoties. Je portemonnee zal net zo blij zijn als je kinderen!

Als je nog twijfelt, ga dan naar onze site om de JuliaEva of Maël promo packs te ontdekken die je zullen overtuigen!


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare