MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

Nieuw seizoen, nieuwe promo packs!

Nieuw seizoen, nieuwe promo packs!

De lente komt eraan en de familie breidt zich uit. Léa, Eva, Clara, Julia, Maël... Ontdek al onze nieuwe promo packs, er is er onvermijdelijk één die voor u gemaakt is!
De pakketten, verschillend van structuur en kleur, zijn compleet en aangepast aan uw buitenruimte, voor het plezier en comfort van jong en oud!

Al onze pakketten bevatten een houten speeltoren en schommel met een glijbaan van hoge kwaliteit. De samenstelling van de elementen en accessoires van elk pack is uniek: ontdek de samengestelde kits (klimtouw, commandokit, ...) en kies jouw promo pack naargelang jouw behoeften, wensen en middelen.

Wat zijn de voordelen van een pack? In de eerste plaats kun je zo geld besparen op uw volledige speeltoren, maar ook op een reeks extra accessoires die aan jouw toren en portaal zijn aangepast en tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden.
Je profiteert van een complete speeltoren met schommel die harmonieus is en ontworpen om op te gaan in uw tuin of buitenruimte. U hoeft zich nergens zorgen over te maken want alles is aanwezig en de montageprocedures zijn gemakkelijk gemaakt door de voorgeboorde gaten, het ijzerwerk en alles staat uitgelegd in het montageplan.
Daarbovenop bieden wij 10 jaar garantie op het hout, en gecertificeerde veiligheid!

Dus, welke mooie meisjesnaam zal jou verleiden? Bekijk onze modellen eens rustig, ze zijn een prachtig alternatief om de kinderen bezig te houden in je eigen tuin, kort bij huis en in alle veiligheid!


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare