MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

Ontdek het nieuwe Léa gamma, een must voor alle avontuurlijke kinderen!

Ontdek het nieuwe Léa gamma, een must voor alle avontuurlijke kinderen!

Play'n'wood streeft ernaar zijn producten te vernieuwen en voortdurend een steeds uitgebreider, moderner en flexibeler assortiment te kunnen aanbieden. Met dit in het achterhoofd presenteren wij de nieuwe Lea speeltoren met een breed assortiment en vele mogelijkheden. Het speeltoestel zal ongetwijfeld jong en oud overtuigen met zijn diverse opties!

Een modulaire speeltoren en schommel, voor een gepersonaliseerd speeltoestel

De belangrijkste kwaliteit van de speeltoren en het frame voor de schommels van onze nieuwe Lea reeks is de mogelijkheid om verschillende accessoires sets toe te voegen. Naast de glijbaan in een kleur naar keuze (roze, groen of blauw) en de meegeleverde zandbak, kun je een klimtouw, een klimwand en/of een commandokit toevoegen. Dit is een complete speelmodule die alle kinderen verschillende uitdagingen geeft om zich te bewegen en plezier te maken!

Verschillende opties voor nog meer plezier

Is je kind een echt acrobaat die ervan houd om te hangen, klauteren of omhoog te klimmen? Naast het plezier dat de schommels en glijbaan bieden, zal de Lea speeltoren je kind alle tijd van de wereld geven om zijn avonturen te beleven die de grootste avonturiers waardig zijn! Natuurlijk zijn er ook de klassieke accessoires beschikbaar die aan het frame van de schommel te bevestigen zijn: klassiek schommelzitje, babyzitje, trapeze, nestschommel, hangmat, enz.

Kwaliteit is altijd prioriteit

Wij streven er altijd naar u een kwalitatief en veilige speeltoren met schommel te leveren. Rechtstreeks van de fabrikant aan de consument, met een garantie van 10 jaar op het hout.

 Tour et portique et pack balançoire Léa

Interesse in een leuke speeltoren met schommel? Met de lente in aantocht kan je gebruik maken van onze promo packs voor een leuke korting te verkrijgen!


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare