MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

Op zoek naar de perfecte speeltoren met glijbaan en schommel? Ontdek het Clara model van Playnwood!

Op zoek naar de perfecte speeltoren met glijbaan en schommel? Ontdek het Clara model van Playnwood!

Eind februari begint de zon later en later te schijnen. Dit is het perfecte moment om de tuin in orde te brengen en optimaal te benutten. Wil je deze buitenruimte optimaal benutten met een schommel met glijbaan en schommel van hoge kwaliteit? Dan is het Clara voordeelpakket met accessoires zeker een interessant aanbod!

De Clara speeltoren met glijbaan en schommel

Ons Clara model is bijzonder robuust dankzij de gefreesde boomstammen met een diameter van 10cm, de dikste in ons assortiment. Het bevat ook een lange Tsuri glijbaan van 2,90 meter, een platform met een hoogte van 150cm en een frame voor 3 schommels.

Daarnaast profiteer je van onze 10 jaar houtgarantie en onze veiligheidscertificering. Alles is er aan gedaan om de montage en installatie van de schommel zo gemakkelijker te maken:

  • op maat gezaagd hout
  • montageplan
  • bevestigingen en haken inbegrepen
  • voorgeboorde gaten voor de bouten
  • klantenservice tot uw beschikking

Een uitgebreid en betaalbaar voordeelpakket

Bij aankoop van een Clara voordeelpakket ontvang je naast de speeltoren en schommel ook de Tsuri glijbaan in de kleur van uw keuze, een commandokit, een picknicktafel, een nestschommel van 100cm, een trapeze en een turquoise telescoop. Gegarandeerd veel uren vol speelplezier voor de kinderen, terwijl jij een aperitiefje neemt in de zon!

  

balançoire tour et portique Clara et son pack avantage 

Wil je zo snel mogelijk van de speeltoren genieten? Onze levertijd is 15 tot 20 werkdagen. Wacht dus niet langer en plaats nu je bestelling, zodat de kinderen in alle veiligheid in uw tuin kunnen spelen!


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare