MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

Hoe maak je je speeltoren met glijbaan en schommel uniek?

Hoe maak je je speeltoren met glijbaan en schommel uniek?

Wil je er zeker van zijn dat je kinderen niet uitgekeken raken op de speeltoren met glijbaan en schommel? Playnwood biedt een breed assortiment van accessoires om uw speeltoestel te personaliseren. Wij breiden ons aanbod voortdurend uit om kinderen het nodige plezier te kunnen aanbieden. 

Schommelzitjes en schommels voor alle smaken

Comfortabel en veilig gebruik kunnen maken van de schommels is belangrijk. Daarvoor hebben wij een breed assortiment van schommelzitjes en nestschommels in voorraad. Alles verkrijgbaar voor één of meerdere kinderen, van alle leeftijden, in verschillende kleuren en vormen naar keuze. Alle schommels zijn eenvoudig te installeren op het frame met de bijgeleverde instructies.

Ook de allerkleinsten kunnen zich naar hartelust uitleven met speeltorens met accessoires zoals trapezestouwladders en klimmuren. Daag je kinderen uit in je eigen tuin!

Een gevarieerd aanbod aan speelgoed om elk avontuur tot leven te brengen

Naast de accessoires en schommels die in de speeltoren en aan het frame passen, bieden wij onze klanten ook een verscheidenheid aan speelgoed waarmee kinderen hun denkbeeldige projecten kunnen realiseren: telescopen, stuur van een schip, plastic ballen voor de zandbak, verrekijkers, piraten- of prinsessenvlaggen... Ontdek ons assortiment en maak uw eigen keuze op basis van de interesses van uw gezin!

Gamme d'accessoires pour tour et portique de Playnwood

Wat uw keuze ook is, wij verzekeren u van kwaliteit en gebruiksgemak van onze producten, die regelmatig worden gecontroleerd en vernieuwd.

Aarzel niet om Playnwood te contacteren voor alle vragen!


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare