MY
BALANCOIRE
Photo book
Créé et
fabriqué
en Belgique

De nieuwe modellen schommels van Playnwood, voor nog meer plezier!

De nieuwe modellen schommels van Playnwood, voor nog meer plezier!

Het nieuwe jaar betekent nieuwe modellen... En u weet dat wij bij Playnwood voortdurend onze producten verbeteren om uw kinderen meer kwaliteit, plezier en veiligheid te bieden! Ontdek hieronder de series Louna en Marinanieuwe speeltorens en frame met een schommels die u volledig kunt aanpassen aan uw wensen.

 

Louna, de speeltoren met commando frame in een speciale reeks

Heeft u een of meer nieuwsgierige en onverschrokken kinderen? Het Louna speeltoren en frame is zeker voor hen gemaakt! Het bevat:

Deze speciale serie is een all-in model!

De klimgrepen en het paar handvatten zijn inbegrepen, maar de ballen niet. U kunt ze als extra bestellen, evenals andere accessoires naar uw keuze indien u deze wenst te veranderen.

 

Het Marina model, een modern en schaalbare speeltoren met frame 

Ons tweede nieuwe model zal kleine voetbalfans in verrukking brengen... Het is namelijk mogelijk om een goal toe te voegen onder de Marina toren! Afhankelijk van uw budget kunt u het basismodel aanschaffen met een trapje, een lange vloer, de Tsuri glijbaan in kleur van uw keuze en een tweedelig frame.

U kunt ook kiezen voor het "hoger gamma" door de volgende extra functies toe te voegen:

Voor het meest complete en interessante aanbod kunt u ook de Marina speeltoren en portaal vinden in een promo pack met schommels en accessoires inbegrepen!

 

Veiligheid en duurzaamheid

Het gebruikte hout is behandeld in klasse IV en komt met een garantie van 10 jaar tegen rot en aantasting door insecten. Ook aan de veiligheidsnormen EN71-1-2-3-8 wordt voldaan. Zo kunt u uw kinderen vrij laten spelen met hun favoriete schommel zonder u zorgen te moeten maken!

Om onze nieuwe modellen van speeltorens en schommels te ontdekken, kunt u de details op de speciale pagina's van onze website bekijken of ons elke zaterdag vanaf carnaval bezoeken, van 10 tot 15.30u!


Van fabrikant aan consument

Van fabrikant aan consument

10 jaar garantie op het hout

10 jaar garantie op het hout

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Compare